Veelgestelde vragen

Het terrein van Weerstand is dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00. De ondernemers die zich hier bevinden hebben aangepaste openingstijden. Bekijk de pagina van ondernemers hier.

Er liggen plannen voor de toekomst, maar deze zijn nog niet concreet. Toch op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles rondom Weerstand.

Ja, parkeren is mogelijk bij Weerstand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gesteld worden van ontwikkelingen en nieuws rondom Weerstand.

Klik hier om onze evenementenkalender te bekijken. Klik hier om te bekijken welke toffe ondernemers momenteel actief zijn op ons terrein.

Wat tof! Het organiseren van een evenement op, bij of met Weerstand is mogelijk. We verzoeken je dit formulier in te vullen. Wanneer het mogelijk is nemen we contact met je op.

Vul dit formulier in om contact met ons op te nemen over het huren van een ruimte.

We krijgen veel vragen over het huren van een (vaste) locatie binnen Weerstand. Houd er rekening mee dat alle ateliers momenteel bezet zijn. 

Het terrein van Weerstand is gratis en toegankelijk voor iedereen. Houd er rekening mee dat niet alle locaties en ruimtes openbaar zijn. 

Weerstand is te bereiken met het openbaar vervoer. Station Roermond is op loopafstand (10 minuten). Bekijk voor alternatieven 9292.nl

Er worden geen rondleidingen gegeven op Weerstand. Als (beter) alternatief is vanaf nu iedereen welkom op Weerstand!

Voeg je koptekst hier toe

Staat jouw vraag er niet tussen? Of ben je op zoek naar iemand achter de schermen?
Stel je vraag door een mail te sturen naar
info@weerstandroermond.nl

Blijf op de hoogte