Laura Knipsael

Fotograaf en creative director

‘Sinds ik in 2016 voor het eerst echt als professionele fotograaf de regie nam over een shoot, smaakte het naar meer. Met elke shoot en elke foto groeit de liefde voor mijn vak, en krijg ik steeds nieuwe ideeën. Na 4 prachtige jaren in Maastricht te hebben gewerkt in een gedeeld atelier, was het tijd voor een eigen plek. Een plek waar je de wereld binnen stapt van Laura Knipsael Photography. Mijn fijne, inspirerende eigen plek heb ik hier kunnen creëren op het prachtige Weerstand terrein.

Voor mij gaan een persoonlijke en professionele aanpak hand in hand. Die combinatie zorgt voor verbinding, zonder ten koste te gaan van de kwaliteit. Het maakt de sfeer op de set mooier – en daarmee ook de resultaten.

Je herkent mijn foto’s aan het spel tussen licht en reflecties, kleur en perspectieven waar je blik van blijft hangen, en waarmee je beelden resultaten boeken.

Als mode-, portret- en lifestylefotograaf heb ik een passie voor het vergroenen van de industrie. Dat doe ik het liefst door samen met jou mooie en eerlijke beelden te maken. Door authenticiteit in mijn werk te laten zien, van high fashion editorials tot personal branding shoots. Als creative director zorg ik ervoor dat de juiste mensen samenkomen voor het desbetreffende project – en dat kan iedere keer een andere samenstelling zijn. We creëren visuele oplossingen op maat, om creatieve ideeën werkelijkheid te maken.’

Ontdek en bekijk meer op mijn website.

Website