La Fabrique

Food | Drinks | Smiles

In 2021 begon het avontuur van La Fabrique met ‘Koekje van IJs en Deeg’. In hun knalblauwe foodtruck brachten ze de smaken van ambachtelijk Italiaans ijs en zelfgemaakte zoetigheden naar festivals en evenementen. Als dat nog niet genoeg smaakexplosies voor hen waren, hadden ze ook nog een ander culinair juweeltje genaamd ‘Je Moeder’, waar ze hun unieke ‘comfort cuisine’ serveerden tijdens grootschalige evenementen.

Het smakelijke avontuur begon in Roermond, maar al snel veroverden ze de harten van de hele omgeving. Met elke heerlijke hap die ze serveerden, werd de keuze voor hun volgende avontuur een stukje zoeter. En zo geschiedde: in april 2023 openden ze vol trots hun foodbar ‘La Fabrique’ op het Weerstand terrein. Hier bundelden ze de krachten van ‘Koekje Van’ en ‘Je Moeder’ onder één dak, en de culinaire magie was compleet.

Sinds de sprankelende start en een overvloed aan juichende recensies later, begonnen mensen te fluisteren over ‘de nieuwe hotspot van Roermond’. Bij La Fabrique is werkelijk iedereen welkom, van de jongste smulpapen tot de oudste fijnproevers. Bij ‘La Fabrique’ kunnen gasten terecht voor een onvergetelijke brunch, een smakelijke lunch, een gezellige borrel en de meest verrukkelijke hapjes. Maar hun aantrekkingskracht gaat verder dan alleen het culinaire genot. De locatie is als een verleidelijke mix van industriële stoerheid en vintage charme, met een knipoog naar creativiteit. Buiten kunnen gasten genieten op picknickbankjes te midden van eigenaardige bezienswaardigheden.

Als je zin hebt in iets nieuws en spannends, dan nodigen ze je van harte uit om hun verrassende menukaart te verkennen. Avontuurlijk en ontspannend, bij ‘La Fabrique’ is er voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Kom en proef de magie van hun smaken, laat je verrassen en geniet van een culinair avontuur dat je niet snel zult vergeten. Welkom in de wereld van ‘La Fabrique’ – waar lekker eten en gezelligheid samenkomen in perfecte harmonie!

**Aangepaste openingstijden**
La Fabrique is gesloten van 18 december t/m 2 januari in verband met besloten events tijdens de feestdagen.

Website